Eiendomsmeglers Akershus - Verdivurdering - OPPDATERT 2020!

Eiendomsmeglers Akershus

Norwegian Association of Real Estate Agents (NEF) er en nasjonal organisasjon for eiendomsmeglere stiftet 12. desember 1932.

80% av all privat eiendom som selges i Norge gjøres gjennom en eiendomsmegler som er medlem av NEF, og de bestemmer seg for å hjelpe folk selv med økonomi når de ønsker å kjøpe et hjem, lån uten sikkerhet best i test er en av de beste alternativene for å kjøpe et hjem på denne måten.

NEF vokser

NEF har 2860 medlemmer (desember 2016), som alle også automatisk er tilknyttet en av de ti lokale foreningene. Foreningens servicekontor holder medlemmene informert om alle saker som er av interesse for å fremme profesjonelle kvalifikasjoner.

Våre medlemmer er:

Eiendomsmeglere med profesjonell utdanning og minst 2 års praksis
Personer som har bestått en eiendomsundersøkelse administrert av Finanstilsynet (Finanstilsynet).
Advokater lisensiert til å utøve eiendom
Advokater med 2 års erfaring og tillatelse fra Finanstilsynet (Finanstilsynet)
Folk som har fått godkjenning fra Finanstilsynet for å bruke tittelen eiendomsmeglere
Utdanning og politikk

Norsk forening av eiendomsmeglere legger til rette for etterutdanning for medlemmene og resten av eiendomsbransjen. Norsk forening av eiendomsmeglere er også aktivt involvert i boligpolitiske spørsmål.

Magasin

Magasinet “Eiendomsmegleren” (Eiendomsmegleren) er et viktig verktøy for å holde NEF-medlemmer oppdatert om utviklingen i sitt yrke. I tillegg NEFs etterutdanning.

vpn for gaming